• geen verzendkosten boven €50,-
  • 21 dagen recht op retour
  • 100% uniek en diervriendelijk

Over ons

Mijn naam is Mark Zandboer, oprichter en eigenaar van Norskin! Ik ben geboren in Gouda, getogen in Nieuwerkerk aan den IJssel (tussen Rotterdam en Den Haag) en sinds 2006 woonachtig in het prachtige Zuid-Limburg. Je zou er maar wonen.... Hier woon ik samen met mijn vriendin Kim, zoontje Daan, dochtertje Aniek en een poes van het afvalbakken-ras Lotje.

 

Mijn ouders, Wim en Petra, hebben mij in 2006 meegenomen naar Limburg. Ik was toentertijd 16 jaar oud en had zelf best wel moeite met deze verhuizing. Al mijn vrienden achterlaten en in een vreemd stukje Nederland met veelal een onverstaanbaar accent (dacht ik) worden gedropt op een nieuwe school in het laatste schooljaar van de middelbare school. Het duurde niet heel lang voordat ik mijn draai had gevonden. Banden in het westen verwaterde en nieuwe connecties werden gemaakt. Begonnen met wat bijbaantjes als vakkenvuller en later bij een autoverhuurbedrijf. Tegenwoordig werk ik beroepsmatig bij de Brandweer Zuid-Limburg in dagdienst.

 

Wij zijn dol op 'lekker-aan-het-zwembad-liggen-vakanties' maar zijn ook regelmatig te vinden in het prachtige Noorwegen. Ik heb een persoonlijke connectie met Noorwegen, mijn ouders zijn hier in 2014 naartoe geëmigreerd. Jaarlijks vertrekt ons gezinnetje naar het prachtige land om de familie te bezoeken. 

 

De passie voor ondernemen zit al erg lang in mij, waarschijnlijk een aangeboren kwaaltje. Het zit bij ons in de familie.

Kyrksæterøra. een plaatsje in de Noorse gemeente Hemneprovincie Trøndelag.


Blog

#3 Wild kamperen in Noorwegen

Hoe heerlijk zou het zijn om je caravan of camper (of wellicht een dak-tent voor op je privéauto) vol te tanken en de rit naar het prachtige Noorwegen te wagen? Noorwegen een duur land? ja dat klopt! maar hoe mooi zou het zijn om wat kosten te sparen en heerlijk te slapen in de open natuur!

Lees meer »

#2 In het weekend naar de 'hytte'

Het woordje hytte verwijst niet naar heerlijke warmte.. Nee Noren brengen hun weekenden het liefste door in hun persoonlijke hut. Je hebt ze ongetwijfeld wel eens gezien. De (voornamelijk) roodgeverfde houten hutjes langs het water of midden in de bossen. Het gezin vertrekt na een lange werkweek op vrijdagmiddag, met een tussenstop bij de supermarkt, richting hun geliefde hut om daar tot zondagmiddag te blijven. De kinderen spelen, zoals wij dat vroeger ook deden, buiten. Gaan samen met vriendje die ook dit weekend weer van de partij zijn struinen door de bossen of pakken een hengeltje en vangen het avondeten aan papa's steiger.

Lees meer »